Jetlaggad och pigg…

…vaknade jag klockan fyra här på Windsor hotel, där alla polarfarare bor.

Igår träffade jag ett gäng Amerikanare som också ska vara med och borra när vi var ute och käkade. För övrigt på en riktigt bra restaurang. Man fick en köttbit som var helt rå som låg på en het stenplatta, sen fick man äta köttet när man tyckte det var lagom stekt!

Angående bagaget, så hade nästan alla Amerikanarna också blivit av med sitt bagage i Sydney. Och en annan grej man blir lite orolig över är att på Christchurchs flygplats fick vi fylla i en anmälan om att bagaet saknades. Den anmälan kopierade de på en kombinerad fax/kopiator, sedan skickade de originalet med FLYGPOST till Sydney med vårt plan på tillbakavägen. Det garanterar ju att vi inte får det förrän i eftermiddag skulle jag tro….

Annonser

3 thoughts on “Jetlaggad och pigg…

 1. Hej !
  Hur är det med maten där nere ? Får du tillräckligt? Allvar nu: på vilken sida om Greenwich ligger territoriet där du är ? East or West of Greenwich.
  Är det höga kostnader för att använda datorn? Tänker på folk som hatf laptop utomlands och det har kostat skjortan

  • Jadu Bo, jag vet faktiskt inte vad jag svara på det 🙂

   Tiden vi går efter är Nya Zeelands som är precis 12 timmar från Sverige. Vad gäller tidszoner så kan man ju gå genom allihop på ett par minuter, själva stationen går nog iallafall igenom 25% av tidszonerna så nära polen som den ligger, bara ett par tiotal meter från den geografiska polen..

   På nyår har de ”Race aruond the world” här, ett varv runt Sydpolen genom samtliga tidszoner med valfritt fortskaffningsmedel.

   Hoppas du blir lite klokare!

 2. Kan inte se mig mätt på dina bilder. Det är som jag var med själv. Cockpit i Herkules, Twin Otter med skidor, läckert. Hur håller skotrar och bandtraktorn värmen i kylan under drift? Varmgarage? Vilka fabrikat? Drivmedel? Syntetolja för att få låg viskositet och lättare start? Tror att ÖSA i Alfta från början konstruerade banden till skåpbilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: